Ingredienser
Kylling
-
600 g kyllingfilet
-
2 ts olivenolje
-
1 klype salt og pepper
Pitabrød
-
25 g fersk gjær
-
3 dl skummet melk
-
0,5 ts salt
-
1 ss olivenolje
-
450 g hvetemel
Salat
-
2 stk hjertesalat
-
1 stk agurk
-
1 stk rødløk
Instrukser
Pitabrød
Løs opp gjæren i lunket skummet melk og la det stå i 10 minutter.
Tilsett salt, olivenolje og hvetemel, og kna deigen i 5-10 minutter til den er glatt.
Del deigen i porsjoner og legg i boks 2 av airfryeren, og bruk hevefunksjonen i 1 time.
Når deigen er hevet, kjevle den ut til små pitabrød.
Kurv 1
Pensle kyllingfiletene med olivenolje og krydre med salt og pepper.
Legg kyllingen i kurv 1 av airfryeren og stek på 200°C i 15 minutter, snu halvveis gjennom stekingen.
Kurv 2
Legg pitabrødene i kurv 2 og bak på 180°C i 8 minutter, eller til de er oppblåste og gyldne.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at kyllingen og pitabrødene er ferdige samtidig.
Salat
Kutt opp og bland sammen salaten av hjertesalat, agurk, rødløk, tomater og fetaost.
Skjær den stekte kyllingen i skiver.
Server de varme pitabrødene sammen med den greske kyllingsalaten.
Tips
Nytes samme dag eller preppet for senere i uken.