Handlekurven din er tom
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Simen Vatne
4
15 minutter
30-60 minutter
Saftig svinefilet med chili og ingefær, blandet med gyllenstekte poteter og friske grønnsaker for en sterk, men frisk rett.
600g svinefilet
2 ss olivenolje
1 stk chili, rød
1 ts ingefær
1 klype salt og pepper
600g poteter, små
1 ss soyasaus
100g ruccula
100g fetaost
100g tomater, gule
Vend de små potetene med olivenolje, soyasaus, salt og pepper.
Legg dem i kurv 1 av airfryeren og stek på 180°C i 20 minutter, rist halvveis i tilberedningen.
Gni svinefileten med olivenolje, chili, ingefær, salt og pepper.
Legg den i kurv 2 av airfryeren og stek på 200°C i 12-15 minutter, eller til den er gjennomstekt og lett gylden.
La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i skiver.
Anrett ruccola, gule tomater og smuldret fetaost på et serveringsfat.
Legg de stekte potetene og skivene av svinefileten på toppen.
Server umiddelbart.
Vi anbefaler også
Hel kylling med grønnsaker
Kveitefilet med asparges og hollandaise
Lammelår i airfryer
Kjøp tilbehør