Ingredienser
Marinade
-
2 ss olivenolje
-
1 ss sriracha
-
1 ts ingefær
-
1 klype salt og pepper
Salat
-
2 stk salat
-
2 stk vårløk
-
1 stk agurk
-
1 stk mango
Dressing
-
1 dl creme fraiche
-
1 ss honning
-
1 ts sitronjuice
-
4 stk tortillawrap
Instrukser
Kurv 1
Legg tortillalefsene i kurv 1 av airfryeren og varm dem på 70°C i 8 minutter.
Kurv 2
Bland olivenolje, sriracha, revet ingefær, salt og pepper.
Dei svinefileten med marinaden og la den stå i noen minutter.
Legg kjøttet i kurv 2 av airfryeren og stek på 200°C i 12-15 minutter, eller til det er gyllent og gjennomstekt.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at svinet og tortillasene er ferdige samtidig.
La kjøttet hvile i noen minutter før det skjæres.
Hakk salaten, skjær vårløken fint, del agurken i tynne strimler, og terninger mangoen.
Bland crème fraîche, honning og sitronsaft i en liten bolle for å lage en lett dressing.
Sett sammen wrapsene ved å legge salat, vårløk, agurk, mango og skivet svin på tortillaene.
Drypp med dressingen og brett tortillaene.
Server umiddelbart.
Tips
Nytes samme dag eller preppet for senere i uken.