Ingredienser
Marinade
-
3 ss olivenolje
-
3 ss ferske urter (persille, timian, gressløk)
-
1 klype salt og pepper
Tilbehør
-
1 stk blomkål
-
1 ss olivenolje
-
1 ts hvitløkspulver
-
1 ts cayennepepper
-
300g fullkornspasta
Instrukser
Kok fullkornspastaen i henhold til pakkens anvisninger.
Sett til side og hold varm.
Kurv 1
Del blomkålen i små buketter og bland med olivenolje, hvitløkspulver, cayennepepper, salt og pepper.
Legg i kurv 1 i airfryeren og stek på 180°C i 12 minutter, rør om halvveis.
Kurv 2
Bland olivenolje, hakkede friske urter, salt og pepper.
Del laksefileten med marinaden og la den stå i noen minutter.
Legg i kurv 2 i airfryeren og stek på 190°C i 10 minutter, eller til laksen flaker seg lett med en gaffel.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at laksen og blomkålen er ferdige samtidig.
Sett sammen retten ved å legge urtemarinert laks sammen med krydret blomkål og fullkornspasta.
Server umiddelbart.
Tips
Nytes samme dag eller preppet for senere i uken.