Perfekt stekt biff
Rangert 3.0 stjerner av 1 brukere
Type
Middag
Forfatter
Simen Vatne
Porsjoner
4
Tid
20 minutter
Steketid
6-8 minutter
Å lage perfekt stekt biff med en saftig kjerne og sprø stekeskorpe er lett i airfryer. En tidløs klassiker som alltid imponerer!

Ingredienser
- 800 g entrecote
-
1 pose Airfryer Kryddermiks - Kjøtt
- 1 ss solsikkeolje
Instrukser
Legg kjøttet på kjøkkenbenken en halvtime før du skal begynne matlagingen, det er viktig at kjøttet er temperert før steking.
Del kjøttet i biffer på ca. 200 g hver.
Pensle kjøttet lett med litt solsikkeolje.
Dryss over Airfryer Kryddermiks på begge sider.
Legg kjøttet i airfryeren og stek i totalt 6-8 minutter på 200 grader.
Halvveis i steketiden snur du den.
Ta kjøttet ut av airfryeren og la det hvile ca. 10 minutter før du kutter i det.
Vi anbefaler også