Ingredienser
-
175 g smør
-
1 dl kakaopulver
-
2 stykker egg
-
250 g sukker
-
250 g hvetemel
-
1 ts bakepulver
-
1 ts vaniljesukker
-
1 ts natron
-
3.5 dl kefir
-
100 g kokesjokolade
Instrukser
Smelt smøret og rør inn kakaopulver.
Visp egg og sukker til lys eggedosis.
Vend inn sjokoladesmøret.
Sikt sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og natron.
Rør dette inn vekselsvis med kefir til du får en jevn røre.
Vend inn grovhakket kokesjokolade.
Smør kjelen i multicookeren eller kle bunnen med bakepapir. Hell i røren.
Velg Cake programmet på Cosori Multicooker, 60 minutter.
La kaken stå 5–10 minutter etter programslutt før du tar den ut.
Avkjøl kaken helt før du smører på for eksempel salt karamell og topper med litt flaksalt.
Tips
Server som dessert, til kaffen eller når du bare trenger noe ekstra godt – denne kaken skuffer aldri.