Ingredienser
-
4 stk kylling lårfilet
-
1 ss solsikkeolje
-
1 ts salt
-
0,5 ts pepper
-
2 dl jasminris
-
4 dl kyllingkraft
-
2 fedd hvitløk
-
1 ss ingefær, revet
-
2 stk vårløk
Instrukser
Krydre kyllingen med salt og pepper, og gni inn litt olje.
Skyll risen godt i kaldt vann til vannet er klart. Ha risen i kjelen på multicookeren.
Tilsett kyllingkraft, hvitløk, ingefær, samt et lite dryss salt og pepper.
Legg kyllingen forsiktig oppå risen, uten at bitene overlapper. Dryss over vårløk.
Velg White-Rice / Quick programmet på Cosori Multicooker.
Når programmet er ferdig, sjekk at kyllingen har en kjernetemperatur på 75 °C.
La retten hvile 5 minutter med lokket på, fluff risen lett med en gaffel, og server.
Tips
Server gjerne med ekstra vårløk eller en frisk salat ved siden av.