Crispy duck
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Type
Middag
Forfatter
Simen Vatne
Porsjoner
4
Tid
45 minutter
Steketid
25 minutter
Mørt og saftig andekjøtt med sprøtt skinn, servert med pannekaker, hoisinsaus og friske grønnsaker. En smakfull klassiker som alltid imponerer!

Ingredienser
- 4 stk andelår, konfiterte
- 1 stk agurk
- 2 stilker stangselleri
- 2 stk gulrot
- 2 stk vårløk
- 16 stk peking-and pannekaker
- 2 dl hoisin saus
Instrukser
Stek de konfiterte andelårene i airfryeren på 180 grader i 20 minutter til skinnet er helt sprøtt.
Dersom du ønsker et enda sprøere resultat kan du rive andelårene fra hverandre og fjerne beinet, for så å steke bitene videre i 5 minutter på 180 grader i airfryeren.
Kutt grønnsakene i strimler.
Anrett alt på et serveringsfat sammen med dampede peking-and pannekaker og hoisin saus.
Vi anbefaler også