Crispy duck salat
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Type
Middag
Forfatter
Simen Vatne
Porsjoner
4
Tid
45 minutter
Steketid
25 minutter
Sprøtt og saftig andekjøtt kombinert med friske grønnsaker og en smakfull dressing. En lett, men luksuriøs salat full av smak!

Ingredienser
- 4 stk andelår, konfiterte
- 100 g panko
- 50 g peanøtter
- 1 stk agurk
- 2 stilker stangselleri
- 2 stk vårløk
- 100 g småsalat
Dippingsaus
- 1 dl hoisin saus
- 1 ts honning
- 2 ts peanøttsmør
- 0.5 stk lime
- 1 ts ingefær
Instrukser
Stek de konfiterte andelårene i airfryeren på 180 grader i 20 minutter til skinnet er helt sprøtt.
Riv andelårene fra hverandre og fjern beinet, stek så bitene videre i 5 minutter på 180 grader i airfryeren til de er sprø.
Kutt grønnsakene i biter og bland alle grønnsakene sammen til en salat.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og vend den inn med salaten.
Topp salaten med de sprø andebitene, panko og grovhakkede peanøtter.
Vi anbefaler også