Sprøtt dansk rugbrød med avokado og egg
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Type
Lunsj
Forfatter
Simen Vatne
Porsjoner
4
Tid
15 minutter
Steketid
6 minutter
Nyt en klassisk kombinasjon av sprøtt dansk rugbrød, silkemyk avokado og kremet egg. Perfekt til frokost eller lunsj – en smakfull og næringsrik start på dagen!

Ingredienser
- 4 skiver dansk rugbrød
- 1 ss olivenolje
- 2 stk avokado
- 0.5 stk lime
- 4 stk egg
Toppes med
-
1 kvast gressløk
-
salt og pepper
Instrukser
- Dryss olivenolje på rugbrød skivene og legg dem i airfryeren.
- Stek på 180 grader i 6 minutter.
Fjern stenen og skallet på avokadoen og mos den sammen med limesaft, smak til med salt og pepper.
Legg egget i airfryeren og stek på 150 grader i 8 minutter for bløtkokt, 10 minutter for smilende eller 12 minutter for hardkokt, avkjøl i kaldt vann.
Server det sprø brødet toppet med most avokado, egg og finhakket gressløk.
Vi anbefaler også