4 personer / 3 timer
1.5 kg fårikålkjøtt
1.5 kg hodekål
2 stk persillerot
4 fedd hvitløk
1 kvast rosmarin
2 ts pepper, hel
2 ts salt
2 ss mel
4 dl vann
- Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter.
- Legg båtene i airfryeren og stek i 8 minutter på 180 grader til kålen har fått en fin brunet overflate.
- Legg fårikålkjøtt i airfryeren og krydre med salt og pepper, stek i 12 minutter på 200 grader til kjøttet har fått en fin brunet overflate.
- Skrell og kutt persillerot i biter og kutt opp hvitløk og rosmarin.
- Legg kjøtt, kål, persillerot, hvitløk og rosmarin lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.
- Hell på vann og legg på lokk.
- Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.