4 personer / 30 minutter
4 stk kyllingfilet
1 pose Airfryer Kryddermiks, kylling
1 ss solsikkeolje
- Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.
- Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
Legg kyllingfiletene i airfryeren og stek i totalt 12-16 minutter på 200 grader. Halvveis i steketiden snur du kyllingfileten.
For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader, ta den gjerne ut av airfryeren når den bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.
La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.