4 personer / 30 minutter
4 stk kyllingfilet
1 pose Airfryer Kryddermiks, kylling
1 ss solsikkeolje
400 g rosenkål
1 stk squash
400 g poteter, små
1 ss solsikkeolje
salt og pepper
1.5 ss smør
1.5 ss hvetemel
3 dl kraft, kylling
1 dl fløte
1 ts Airfryer Kryddermiks, kylling
1 kvast timian
- Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje. Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
- Skyll grønnsakene og kutt i biter, dryss over litt solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
- Legg grønnsakene i kurv 1, stek på 180 grader i 10 minutter.
- Legg kyllingfiletene i kurv 2, stek på 200 grader i 16 minutter.
- Trykk på “sync finish” på airfryeren for at alt skal bli ferdig samtidig.
- Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader.
- La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.
- Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel, rør godt og brun lett. Spe på med kraft og fløte, kok opp og la småkoke et par minutter, smak til med Airfryer Kryddermiks.