Pensle kyllingfiletene lett med litt solsikkeolje.
Dryss over Airfryer Kryddermiks og gni det lett inn.
Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
Skyll grønnsakene og kutt i biter, dryss over litt solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Legg grønnsakene i kurv 1, stek på 180 grader i 10 minutter.
Legg kyllingfiletene i kurv 2, stek på 200 grader i 16 minutter.
Trykk på “sync finish” på airfryeren for at alt skal bli ferdig samtidig.
Kyllingen skal ha en kjernetemperatur på 68 grader.
La kyllingen hvile 5 minutter før du kutter den opp.
Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel, rør godt og brun lett.
Spe på med kraft og fløte, kok opp og la småkoke et par minutter, smak til med Airfryer Kryddermiks.