Middag

Kyllingsalat

Kyllingsalat

4 personer / 30 minutter

 

600 g kylling, lårfilet

2 ss olivenolje

salt og pepper

 

1 stk agurk

2 stilker stangselleri

2 stk vårløk

100 g småsalat

 

1 ss hvitvinseddik

1 ss honning

2 ss olivenolje

1 ts dijonsennep

0.5 stk sitron

salt og pepper

 

  • Lag marinade ved å blande sammen olivenolje, salt og pepper.
  • Kutt kyllingen i middels store biter og bland sammen med marinaden. La gjerne kyllingen stå å marinere et par timer i kjøleskap, eller over natten.
  • Stek kyllingbitene i airfryeren på 200 grader i 12 minutter.
  • Kutt grønnsakene i biter og bland alle grønnsakene sammen til en salat.

 Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og vend den inn med salaten.

Topp salaten med kyllingbitene og oppkuttet tomater.