Middag

Panerte kyllinglår i airfryer

Panerte kyllinglår i airfryer

4 personer / 30 minutter


4 stk kyllinglår

1 pose Airfryer Kryddermiks, kylling

2 stk egg

100 g brødrasp


  • Dryss halve posen Airfryer Kryddermiks over kyllinglårene og gni det lett inn. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 30 minutter før steking.
  • Bland resten av Airfryer Kryddermiks med eggene og visp lett sammen.
  • Dypp kyllinglårene i eggeblandingen og så i brødrasp. Pass på å dekke hele kyllinglåret med brødrasp for best resultat.

Legg kyllinglårene i airfryeren og stek i totalt 25-30 minutter på 190 grader. 


For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kyllingenlårene skal ha en kjernetemperatur på 68 grader ved beinet, ta de gjerne ut av airfryeren når de bikker 66 grader da temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking.


Server med for eksempel sprø fries, som du finner oppskrift på til airfryer her, eller grønnsaker stekt i airfryer som du finner oppskrift på her.