9 stykk / 90 minutter
25 g gjær, fersk
3 dl vann
3 ss olivenolje
1 ss sukker
1 ts salt
400 g hvetemel
300 g kjøttdeig
1 stk løk
2 ss olivenolje
1 fedd hvitløk
300 g hermetiske tomater
1 ss tomatpuré
salt og pepper
300 g revet ost
- Rør gjær ut i lunkent vann. Rør inn olivenolje og sukker og la stå i 10 minutter. Ha i resten av ingrediensene og elt deigen i 5-10 minutter, for hånd eller i kjøkkenmaskin. Dekk til deigen og la den heve i 1 time.
- Finhakk løken, og stek den sammen med kjøttdeigen i en stekepanne med litt olivenolje. Tilsett finhakket hvitløk, hermetiske tomater og tomatpure, kok opp og smak til med salt og pepper.
- Kjevle ut deigen og spre sausen utover deigen, dryss over halvparten av osten og rull sammen. Kutt i 9 like store biter og legg dem i airfryeren med bakepapir under.
- Dersom airfryeren har heve-funksjon bruker du denne nå. La pizzasnurrene etterheve i 30 minutter. Dryss over resten av osten og stek på 190 grader i ca. 15 minutter.