Bakst

Pizzasnurrer med feta

Pizzasnurrer med feta

9 stykk / 90 minutter

 

25 g gjær, fersk

3 dl vann

3 ss olivenolje

1 ss sukker

1 ts salt

400 g hvetemel

 

300 g fetaost

300 g spinat, fryst

300 g revet ost

nykvernet pepper

 

  • Rør gjær ut i lunkent vann. Rør inn olivenolje og sukker og la stå i 10 minutter. Ha i resten av ingrediensene og elt deigen i 5-10 minutter, for hånd eller i kjøkkenmaskin. Dekk til deigen og la den heve i 1 time.
  • Kjevle ut deigen og dryss over fetaost, fryst spinat, halvparten av osten og nykvernet pepper. Rull sammen. Kutt i 9 like store biter og legg dem i airfryeren med bakepapir under.
  • Dersom airfryeren har heve-funksjon bruker du denne nå. La pizzasnurrene etterheve i 30 minutter. Dryss over resten av osten og stek på 190 grader i ca. 15 minutter.