Lunsj

Roastbiff

Roastbiff

4 personer / 60 minutter


800 g mørbrad

1 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt

3 ss solsikkeolje


  • Riv toppen av posen til Airfryer Kryddermiks og tilsett solsikkeolje direkte i posen, rør lett med en skje.
  • Gni marinaden godt inn i kjøttet. Dersom du ønsker enda bedre smak kan du gjøre dette 2 timer før steking.

Legg kjøttet i airfryeren og stek først i 15 minutter på 200 grader. Skru ned temperaturen til 100 grader og stek videre i 50-60 minutter.


For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 55 grader i midten. Temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking, og da er roastbiffen perfekt rosa.


Du kan servere roastbiffen kald som pålegg eller varm som en middagsrett. Hvis roastbiffen skal brukes som pålegg er det viktig at den kjøles helt ned til kjøleskapstemperatur før den kuttes opp.