Roastbiff
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Type
Lunsj
Porsjoner
4
Tid
60 minutter
Mørt og smakfullt roastbiff, perfekt servert som pålegg, i en sandwich eller som hovedrett med tilbehør. En klassiker som alltid imponerer!

Ingredienser
- 800 g mørbrad
-
1 pose Airfryer Kryddermiks - Kjøtt
- 3 ss solsikkeolje
Instrukser
Legg kjøttet i airfryeren og stek først i 15 minutter på 200 grader.
Skru ned temperaturen til 100 grader og stek videre i 50-60 minutter.
For perfekt resultat, sjekk kjernetemperaturen med termometer: Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 55 grader i midten.
Temperaturen vil fortsette å øke 1-3 grader etter steking, og da er roastbiffen perfekt rosa.
Du kan servere roastbiffen kald som pålegg eller varm som en middagsrett.
Tips
Hvis roastbiffen skal brukes som pålegg er det viktig at den kjøles helt ned til kjøleskapstemperatur før den kuttes opp.
Vi anbefaler også