Middag

Spicy honning kyllingstrips

Spicy honning kyllingstrips

4 personer / 30 minutter

 

600 g kyllingfilet

1 ss paprikapulver

0.5 ts cayennepepper

salt og pepper

 

1 stk egg

100 g cornflakes

 

3 ss honning

1 ss soyasaus

1 fedd hvitløk

1 ts sriracha

 

  • Skjær hver kyllingfilet i fire lange biter. Bland paprikapulver, cayennepepper, salt og pepper, og dryss krydderblandingen jevnt over kyllingbitene. Vend bitene slik at de blir godt dekket.
  • Pisk egget lett i en skål, og knus cornflakes i en annen. Dypp hver kyllingbit først i egget og deretter i cornflakes, slik at de blir godt panert.
  • Legg kyllingbitene i airfryeren og stek dem ved 190 grader i 12 minutter, til de er gylne og sprø.
  • Bland honning, soyasaus, finhakket hvitløk og sriracha til en sterk og søt saus. Hell sausen over de sprøstekte kyllingbitene før servering.