4 personer / 30 minutter
600 g kyllingfilet
1 ss paprikapulver
0.5 ts cayennepepper
salt og pepper
1 stk egg
100 g cornflakes
3 ss honning
1 ss soyasaus
1 fedd hvitløk
1 ts sriracha
- Skjær hver kyllingfilet i fire lange biter. Bland paprikapulver, cayennepepper, salt og pepper, og dryss krydderblandingen jevnt over kyllingbitene. Vend bitene slik at de blir godt dekket.
- Pisk egget lett i en skål, og knus cornflakes i en annen. Dypp hver kyllingbit først i egget og deretter i cornflakes, slik at de blir godt panert.
- Legg kyllingbitene i airfryeren og stek dem ved 190 grader i 12 minutter, til de er gylne og sprø.
- Bland honning, soyasaus, finhakket hvitløk og sriracha til en sterk og søt saus. Hell sausen over de sprøstekte kyllingbitene før servering.