Handlekurven din er tom
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Simen Vatne
4
15 minutter
15-30 minutter
Sprø, krydret kylling på luftig blomkålris, servert med kremet avokado og knasende friske grønnsaker for en tilfredsstillende smaksopplevelse.
Kutt blomkålen i små buketter og kjør den i en food processor til den ligner ris.
Vend blomkålen med olivenolje, hakket hvitløk, salt og pepper.
Legg blomkålen i kurv 1 av airfryeren og stek på 200°C i 5 minutter, rør halvveis i tilberedningen.
Krydre kyllingfiletene med hvitløkspulver, cayennepepper, salt og pepper.
Legg kyllingen i kurv 2 av airfryeren og stek på 200°C i 15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt.
La kyllingen hvile i noen minutter før du skjærer den i skiver.
Anrett skålen ved å legge blomkålrisen i bunnen.
Topp med skiver av kylling, avocado, vårløk, sukkererter og gule tomater.
Server umiddelbart.
Vi anbefaler også
Urtemarinert torsk med søtpoteter
Sprøtt surdeigsbrød med skagenrøre
Pavlova med bær og makroner
Kjøp tilbehør