4 personer / 30 minutter
800 g indrefilet, svin
2 ss olivenolje
0.5 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt
600 g poteter, små
1.5 ss smør
1.5 ss hvetemel
4 dl kraft, kjøtt
0.5 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt
- Pensle svinefileten med olivenolje og dryss over Airfryer Kryddermiks.
- Del potetene i to og ha dem over i airfryeren, spray lett med olje. Legg svinefileten på potetene og stek på 200 grader i 15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader, snu kjøttet halvveis i steketiden. La kjøttet hvile før du skjærer det opp.
- Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel, rør godt og brun lett. Spe på med kraft, kok opp og la småkoke et par minutter, smak til med Airfryer Kryddermiks.
- Server gjerne sammen med en frisk salat.