Middag

Svinefilet

Svinefilet

4 personer / 30 minutter

 

800 g indrefilet, svin

2 ss olivenolje

0.5 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt

 

600 g poteter, små

 

1.5 ss smør

1.5 ss hvetemel

4 dl kraft, kjøtt

0.5 pose Airfryer Kryddermiks, kjøtt

 

  • Pensle svinefileten med olivenolje og dryss over Airfryer Kryddermiks.
  • Del potetene i to og ha dem over i airfryeren, spray lett med olje. Legg svinefileten på potetene og stek på 200 grader i 15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 68 grader, snu kjøttet halvveis i steketiden. La kjøttet hvile før du skjærer det opp.
  • Smelt smør i en kjele og tilsett hvetemel, rør godt og brun lett. Spe på med kraft, kok opp og la småkoke et par minutter, smak til med Airfryer Kryddermiks.
  • Server gjerne sammen med en frisk salat.