4 personer / 45 minutter
600 g torsk, loin
2 ss olivenolje
salt og pepper
4 stk beter, gul
400 g potet
4 stk sjalottløk
2 ss olivenolje
salt og pepper
2 stk sjalottløk
1 dl hvitvin
1 dl fløte
150 g smør
- Skrell og kutt grønnsakene i båter. Vend sammen med olivenolje, salt og pepper og ha over i airfryeren.
- Stek på 180 grader i 8 minutter.
- Del fisken i like store biter, pensle med olivenolje og krydre med salt og pepper.
- Legg fiskebitene over grønnsakene i airfryeren og stek videre i 10 minutter.
- Finkutt sjalottløk og ha over i en kjele sammen med hvitvin, reduser til halv mengde og tilsett fløte
- Reduser igjen til halv mengde og skru ned varmen.
- Visp inn kaldt smør i terninger, litt etter litt, rør godt til du får en passe tykk smørsaus.
Server torsken med grønnsakene og smørsaus.