Ingredienser
Laks
Grønnsaker
-
600g søtpotet
-
1 ss olivenolje
Salat
-
2 stk hjertesalat
-
150g sukkererter
-
0,5 stk sitron
-
1 fedd hvitløk
Instrukser
Kurv 1
Vend søtpotetbitene med olivenolje, salt og pepper.
Legg dem i kurv 1 av airfryeren og stek på 180°C i 20 minutter, rist halvveis i tilberedningen.
Kurv 2
Bland olivenolje, hakkede friske urter, salt og pepper.
Dekk torskefileten med marinaden og la den stå i noen minutter.
Legg fisken i kurv 2 av airfryeren og stek på 190°C i 12 minutter, eller til fisken flaker seg lett med en gaffel.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at torsken og søtpotetene er ferdige samtidig.
I en bolle, vend hjertesalat, sukkererter, sitronsaft, hakket hvitløk, olivenolje, salt og pepper.
Anrett den urtemarinert torsken sammen med de stekte søtpotetene og den friske salaten.
Tips
Dander med ekstra sitronskiver hvis du ønsker.