Handlekurven din er tom
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Simen Vatne
4
20 minutter
30-60 minutter
Ovnsbakt torsk toppet med parmesan og sitron, servert med enten ovnsbakte grønnsaker eller sprø ovnsstekte pommes frites.
Bland brokkoli, squash og rødløk med olivenolje, salt og pepper.
Legg i kurv 2 i airfryeren.
Legg torsken på toppen av grønnsakene, pensle med olivenolje og sitronsaft, og krydre med salt og pepper.
Strø over parmesan og kok på 185°C i 14 minutter.
Bland pommes frites med olivenolje, salt og pepper.
Legg i kurv 1 i airfryeren og kok på 180°C i 15-20 minutter, og rist halvveis, til de er gyldne og sprø.
Server umiddelbart.
Vi anbefaler også
Hel kylling med grønnsaker
Kveitefilet med asparges og hollandaise
Lammelår i airfryer
Kjøp tilbehør