Ingredienser
Kylling
-
600g kyllingfilet
-
2 ss olivenolje
-
2 ss honning
-
2 fedd hvitløk
-
1 klype salt og pepper
Tilbehør
-
1 stk brokkoli
-
300g rosenkål
-
1 ss sitronjuice
-
2 ss olivenolje
-
4 dl fullkornsris
Instrukser
Kok fullkornsrisen i henhold til pakkens anvisninger.
Sett den til side og hold den varm.
Kurv 1
Bland olivenolje, honning, finhakket hvitløk, salt og pepper.
Del kyllingfiletene med marinaden og la dem stå i noen minutter.
Legg kyllingen i kurv 1 av airfryeren og stek på 200°C i 15 minutter, snu halvveis gjennom stekingen.
Kurv 2
Bland brokkoli og rosenkål med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Legg dem i kurv 2 av airfryeren og stek på 180°C i 8 minutter, rist halvveis gjennom stekingen.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at kyllingen og grønnsakene er ferdige samtidig.
Server den marinerte kyllingen sammen med de bakte grønnsakene og fullkornsrisen.
Tips
Nytes samme dag eller preppet for senere i uken.