Handlekurven din er tom
Rangert 5.0 stjerner av 1 brukere
Simen Vatne
4
15 minutter
15-30 minutter
Sprø, krydret kylling på luftig blomkålris, servert med kremet avokado og knasende friske grønnsaker for en tilfredsstillende smaksopplevelse.
Kutt blomkålen i små buketter og kjør den i en food processor til den ligner ris.
Vend blomkålen med olivenolje, hakket hvitløk, salt og pepper.
Legg blomkålen i kurv 1 av airfryeren og stek på 200°C i 5 minutter, rør halvveis i tilberedningen.
Krydre kyllingfiletene med hvitløkspulver, cayennepepper, salt og pepper.
Legg kyllingen i kurv 2 av airfryeren og stek på 200°C i 15 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt.
La kyllingen hvile i noen minutter før du skjærer den i skiver.
Anrett skålen ved å legge blomkålrisen i bunnen.
Topp med skiver av kylling, avocado, vårløk, sukkererter og gule tomater.
Server umiddelbart.
Vi anbefaler også
Hel kylling med grønnsaker
Kveitefilet med asparges og hollandaise
Lammelår i airfryer
Kjøp tilbehør