Ingredienser
-
600g torskefilet
-
2 ss olivenolje
-
1 ss sitronjuice
-
1 klype salt og pepper
Chorizopoteter
-
600g små poteter
-
200g chorizo
-
2 stk løk
Salat
-
1 stk salat
-
200g reddik
-
2 stk vårløk
-
1 stk appelsin
Instrukser
Kurv 1
Bland de små potetene, terningene av chorizo og skivet løk med litt olivenolje, salt og pepper.
Legg i kurv 1 i airfryeren og stek på 180°C i 20 minutter, rør om halvveis.
Kurv 2
Pensle torskefileten med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Legg i kurv 2 i airfryeren og stek på 190°C i 12 minutter, eller til fisken flaker seg lett med en gaffel.
Bruk "Sync Finish" for å sikre at torsken og chorizopotetene er ferdige samtidig.
Salat
I en bolle, bland hakket salat, skivede reddiker, vårløk og appelsinbåter for å lage en frisk salat.
Sett sammen retten ved å legge torsk sammen med chorizopotetene og den friske salaten.
Server umiddelbart.
Tips
Nytes samme dag eller preppet for senere i uken.